Hitsaustyöt sekä moottoriajoneuvojen ja maatalouskoneiden huolto ja korjaus Suonenjoella ja Pohjois-Savossa

Etsitkö luotettavaa korjaus- ja huoltoliikettä maatalouskoneillesi tai moottoriajoneuvollesi? Onko työmaallasi hitsausurakka vailla ammattitaitoista tekijää?

Ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustöistä vaativiin hitsaus- ja muihin metalli- ja teräsrakennetöihin, Sepin Konehuolto Tmi tarjoaa monipuoliset palvelut ammattitaidolla Suonenjoella sekä Pohjois-Savon alueella. Huolto- ja korjaustyöt voidaan tehdä myös muualla sopimuksen mukaan.

Kaluston huolto- ja korjaustyöt

Sepin Konehuolto Tmi tarjoaa ammattitaitoiset korjaus- ja huoltotyöt autoille, moottoriajoneuvoille, työkoneille ja maatalouskoneille. Tarjoamme myös rengastyöt, tasapainotukset ja asennukset henkilö- ja pakettiautoille sekä moottoripyörille. Työt suoritetaan kokemuksella ja sovituissa aikatauluissa. Teemme kaikenlaiset työt moottorinkorjauksista alustankorjauksiin saakka.

Metalli- ja teräsrakennetyöt sekä hitsaustyöt

Teräsrakennetöissä ja hitsaustöissä korostuvat urakan tekijän ammattitaito ja kokemus. Sepin Konehuolto Tmi suorittaa erilaiset alan urakat ja työtehtävät räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä.

Ota yhteyttä ja tilaa urakka tai korjaustyö tai kysy lisää - Sepin Konehuolto Tmi on alansa palveleva ammattilainen Suonenjoella ja Pohjois-Savossa.